Kylpyhuone­remontti Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa laadusta tinkimättä

Kylpyhuoneessa tunnelma on iso osa käyttökokemusta. Rauhallinen ja kaunis sisustus tekee tilasta kutsuvan. Kylpyhuone on jatkuvasti käytössä ja tämä yhdessä kosteuden kanssa tekee remontin ennemmin tai myöhemmin pakolliseksi. Hera Yhtiöt tekee kylpyhuoneremontit purku- ja pohjatöistä lähtien niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Asiakkaan toiveista riippuen voimme tehdä kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella, jolloin myös laatat voi tilata kauttamme.

Ammattitaitoisesti toteutettu remontti pitää tilan hyvässä kunnossa vuosiksi eteenpäin ja ehkäisee vahingoista aiheutuvia kustannuksia. Tästä syystä remontin laatuun kannattaa panostaa. Remontilla voi myös tuoda uutta tyyliä yhteen kodin keskeisimmistä tiloista. Kylpyhuoneremontti onkin oiva tapa nostaa mukavuustasoa koko kiinteistön arvoa kertaheitolla.

Kotitalous­vähennys

Kotitalousvähennys alentaa tuntuvasti remonttikustannuksia. Kun teetät remontin yksityishenkilönä kotiisi, voit vähentää 45% työnosuuden kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Lue lisää kotitalous­vähennyksestä

Ota yhteyttä